Palvelut

Magnum Music

Magnum Music on MagnumLive Oy:n levymerkki.

Yritys tuottaa musiikkia, TV-tuotantoja ja muita toimivia ratkaisuja viihteen saralla kokonaisvaltaisesti. Tavoitteena on löytää valtavasta tarjonnasta parhaat artistit, teokset ja tekniset ratkaisut niin kotimaan markkinoille kuin vientiinkin. Magnum Music on julkaissut kymmenittäin menestyneitä iskelmä -ja pop-albumeita. Toinen MagnmLiven levymerkki on Novelty, joka tarjoaa mm. uusille kyvyille mahdollisuuden levytyksiin.

Palvelut yrityksille

Tuotamme myös yritysten tarpeisiin musiikkia ja eri musiikkituotteita. Kysy lisää omasta tunnusmusiikista tai musiikillisista yrityslahjoista.

Palvelut artisteille

Tarjoamme kokonaisvaltaiset palvelut artisteille tuotannon alkumetreistä loppusuoralle asti sekä oman jakelukanavan. Talossamme on oma graafinen suunnitteluosasto ja tarjolla on myös tiedotus/promootiopalvelut. Tarjoamme konsultointipalveluita ja mahdollisuuksien mukaan myös keikkamyyntisopimuksia MagnumLiven tallissa.

Musiikintekijät

Etsimme koko ajan hyviä musiikintekijöitä levytyksiimme. Lue lisää ja katso demo-ohjeet.

Magnum-viihdekonserni

Olemme osa Magnum-viihdekonsernia, johon kuluvat MagnumLive Oy Lakeus Soud Oy ja RMC Oy. MagnumLiven julkaisuja voi ostaa mm. IskelmäKauppa-verkkokaupasta.