Weranta – Väärä laulu

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Weranta – Väärä laulu, cds
Julk. 13.5.2022
FIMGM2200007 / MGM-582
Säv. & sov. Petri Somer, san. Lasse Wikman

Soittovapaa 13.5.2022 (pyydä lupa ennakkosoittoon)
Tulossa puolen vuoden sisällä singletrilogia, joista ensimmäinen Väärä laulu, julkaistaan 13.5.2022: Seuraavat singletrilogian kappaleet tottelevat nimiä Elämä etsii sut sekä Tulta ja tähtiä. 

Weranta on yksi oman genrensä merkillepantavista ja nousevista orkesteri, joka saa jatkuvasti hienoja kehuja keikkapaikoilta, huvijärjestäjiltä ja yleisöltään! Yhtye panostaa omaan tekemiseensä, niin kappaleissa kuin keikkatunnelmassa. 

——— ——– ——–

”Nykyään hektisyys ja itse asetetut, kovat tavoitteet elämästä pitävät meidät tiukasti kiinni arjessa ja siten ei tahdo jäädä aikaa pysähtyä ja tutkia omia tuntemuksia. Omien tunteiden kohtaaminen ja vaikeista asioista puhuminen toiselle voi monelle meistä olla todellinen ”mörkö”. Ajan kanssa näihin asioihin voi kuitenkin oppia, ota siis aikaa itsellesi ja läheisellesi ja pysähdy, et putoa korkealta – pienin askelin yhteisten kokemusten myötä kirjoittuu meille jokaiselle oma tarina. Lopulta uusista sanoista tulee meidän laulu.”

“Trilogian osa 1 kertoo kahden ihmisen yhteyden löytämisestä ja säilyttämisestä, toisessa osassa kohdataan myös omat haaveet ja unelmat elämässä ja lopulta viimeisessä osassa toiveet täyttyy ja ollaan yhdessä nimensä mukaisesti Tulta ja tähtiä.”

——— ——– ——–

Weranta on viiden musiikin ammattilaisen orkesteri, jota yhdistää halu tuottaa elämyksiä yleisölle tinkimättömästi. Määrätietoisesti uraansa ja suosiotaan kasvattava Weranta esiintyy mukaansatempaavalla otteella.

– Meille tärkeää, musiikin ja monipuolisuuden lisäksi, on antaa yleisölle uniikki kuva siitä, mitä suomalainen musiikki voi  parhaimmillaan olla.

Weranta julkaisee omaa musiikkia tavoitellen laajaa kuulijakuntaa. Musiikissa soivat vahvasti moniääniset laulut. Nuorekkaan iskelmäyhtyeen musiikista on aistittavissa suomalaista melankoliaa ja kauneutta, unohtamatta reipasta ja hyväntuulista energiaa. Musiikki on sekoitus iskelmää, poppia sekä ripaus rock-asennetta. 

Studiolla on syntynyt jo monia kappaleita: OhikulkijaKaukainen maa ja Mies tekee mitä tahtoo, (2021), joka on soinut hienosti mm. Aito Iskelmän (TOP20), Radio Suomen ja Radio Pookin listoilla. Uusimpia kappaleita ovat 2021 julkaistut Äidin sanat sekä Rakkaus minut rakensi.

Vuonna 2022 luvassa on kolmen uuden singlen trilogia.

Esa Kinnunen – Laulu, kitara
Iisak Latvala – kitara 
Ossi Peltoniemi – Koskettimet, haitari
Harri Pekkarinen – Basso
Jyri Ekholm – Rummut

www.weranta.fi

www.facebook.com/werantaofficial

www.instagram.com/werantaofficial

https://www.youtube.com/c/werantaofficial

 

Kirjaudu sisään