Vanhasuora & Esa Nummela – Myynnissä

Vanhasuora, Esa Nummela

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Vanhasuora & Esa Nummela – Myynnissä, CDS
Julk. 23.4.2021 / FIMGM2100005 / MGM-554
Säv. ja san. Esa Nummela & Petri Munck
Sov. Petri Munck & Esa Nummela & Vanhasuora
2021 Magnum Music
Laulu: Esa Nummela / Kitara: Juha Mäki / Koskettimet: Mikko Hägerström / Basso: Urho Sevón / Rummut: Esko Mäki
Muut soittimet, taustalaulut ja tuotanto Petri Munck, PM-Music Oy.
Masterointi: Jasse Kesti, Kesthouse Mastering

Esa Nummelan ja Petri Munckin yhteistuotoksena ”myyntikappale”
Bändi ilmaisella livestriimikeikalla lauantaina 24.4.

Huhtikuun 23. päivä julkaistaan Vanhansuora & Esa Nummelan uusi kappale. Myynnissä-biisin teko lähti Esan ajatuksesta tehdä Petri Munckin kanssa yhdessä biisi, nykyään niin muodikkaasti: kimpassa ja biisileiriomaisesti. Tekstin pohja-ajatus oli jo valmiina Esalla. Käännetään asuntoilmoitus ihmisilmoitukseksi.

– Idea lähti jo aikaa sitten, kun selailin Hesarista asuntoilmoituksia, joissa toistuu aina samat kliseet: vähän käytetty, pintarempan tarpeessa jne. Sillä noiden lukemisesta on allekirjoittaneella aikalailla kokemusta. Viimeisen 20 vuoden aikana nyt taitaa olla 10. kämppä menossa. Mukaan on mahtunut niin omistuskämppää kuin vuokra-asuntoja. On ollut poikamiesboxia, perheasuntoja, putkiremontteja, eroja, yhteenmuuttoja… ja aina sama laulu: ”nyt olis vähän käytetty, just sullesopiva kämppä, ei kaipaa ihmeempiä remontteja…”

– Kun sävellystä lähdettiin rakentamaan, haluttiin säkeistöön ja kertosäkeistöön sama sointukulku, jotta biisin lopussa voidaan saman soiton päälle laulaa sekä kertsiä että säkeistöä. No nyt ilmoitus on tehty, ja täällä päässä vaan alasti kädet ylhäällä odotellaan biisin vastaanottoa, eli meneekö kaupaksi?

Bändin voi nähdä Salon Astrum Areenalta srtiimattavalla livekeikalla lauantaina 24.4. klo 19. Ilmainen striimi on löydettävissä Youtubessa, linkki julkaistaan yhtyeen Facebookissa https://www.facebook.com/VanhasuoraEsaNummela

Kokoonpano odottelee kesän keikkoja, joiden toteutumista toki nyt odotellaan korva tarkkana.

Vanhasuora on Neljänsuoran alkuperäisistä muusikoista koostuva kokoonpano vuodelta 1998. Vanhasuoran edellisen singlet ovat #Fiilis ja Jatkot.

 

Kirjaudu sisään