Tiina Räsänen – Elämän syliin

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Tiina Räsänen – Elämän syliin, cds
FIMGM2400002 / MGM-633
Julk. 5.1.2024
Säv. & san. Laura Voutilainen ja Markus Koskinen
Sov. Anssi Huotari
2024 MagnumLive Oy / Magnum Music
Miksaus: Anssi Huotari
Masterointi: Jasse Kesti / Kesthouse Mastering
Tuotanto: Royal FeelGood

Muusikot:
Tiina Räsänen (laulu, taustalaulu)
Anssi Huotari (kitarat, syntikat, taustalaulu, ohjelmointi, äänitys)
Sami Ruutiainen (koskettimet, taustalaulu)
Olli Huttunen (rummut, äänitys)
Jouko Reijonen (basso)

Tiina Räsänen levyttää Laura Voutilaisen ja Markus Koskisen (Teleks) kappaleen

Artisti Tiina Räsänen on viihtynyt viime aikoina monenlaisen musiikin parissa jazzista iskelmään, ja hänet on nähty erilaisissa musiikkiteatteriproduktioissa.

Musiikki elää vahvasti artistin sydämessä. Uuden musiikin julkaisu on odotuttanut oikeaa hetkeä, mutta kun Tiina sai Laura Voutilaiselta tämän kappaleen, lausuttiin uuden musiikin julkaisulle taikasanat. Perjantaina 5.1.2024 julkaistaan Elämän syliin.

Laura Voutilainen valottaa kappaleen syntyä:

– Tämä laulu sai ensiaskeleensa jo korona-aikana. Halusin Markus Koskisen (Teleks) kanssa kokeilla ensimmäistä kertaa laulunkirjoittamista ja näin syntyi Elämän syliin. Tiinan kanssa oli ollut juttua, että hän toivoisi minulta kappaletta levytettäväksi. Tämän biisin kohdalla hän tuli heti mieleeni.

30-vuotista uraansa vuonna 2024 juhlistava Tiina Räsänen kertoo:

– Olin pitkään miettinyt, millaista musiikkia tahtoisin julkaista. Usein käy niin, että mitä pidempään miettii, sitä vaikeammaksi päätös muuttuu. Kun aika oli oikea, alkoi ajatus kirkastua ja toivoin löytäväni naisen kirjoittaman laulun. Niinpä lähestyin Lauraa; juuri hän olisi upea nainen laulun tekijäksi. Laura lähetti kappaleen, joka oli syntynyt hänen ja Markuksen yhteisestä kynästä. Kysymys kuului: Voisiko se laulu olla tässä? Kyllä!

– Laulussa yhdistyy nyt sekä miehen että naisen näkökulmat – ja hyvä niin. Elämän syliin pohtii elämän valintoja luottavaisin mielin ja heittäytyy elämän kannateltavaksi. Kiitos Laura ja Markus, että luotitte kappaleen laulettavakseni. Kiitos myös kaikki muusikot ja tekijät, erityiskiitos Anssi Huotari, kiittelee Tiina ja kertoo uuden vuoden suunnitelmisaan:

– Alkuvuoden olen pari viikkoa Glorylla loungemusiikkia laulamassa. Lisäksi sisustelen uutta kotiani. Vuodelle 2024 olen sopinut muutamia juhlakonsertteja 30-vuotiaan artistiurani tähden. Luvassa on keikkojen lisäksi teatteriproggiksia.

Kirjaudu sisään