Suvi Karjula & In The Mood – Kaukana kotoa

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Suvi Karjula & In The Mood – Kaukana kotoa, cds
Julk. 18.12.2020
FIMGM2000018 / MGM-547
Säv. & San.
Sov.
Magnum Music / Magnum Live 2020

 

“Kaukana kotoa -singlejulkaisu, In The Mood & Suvi Karjula

Kaukana kotoa -kappaleen teksti on syntynyt nelostiellä kevättalvella 2019. Olimme olleet Rokuanhovilla, kiertueen viimeisellä keikalla ja keikan jälkeen meillä oli bändin kesken pikku juhlat. Ymmärrettävistä syistä aamulla väsytti ja ikkunasta hohkaava valkoinen maisema tuntui tavallistakin valkoisemmalle.

Alkumatkasta metsäpeura hyppäsi tielle ja hotellilta mukaan ottamani kaakao lensi pitkin keikkabussia. Kotimatka meni alkusäikähdyksien jälkeen kuitenkin hyvin, vaan Rokualta Pirkanmaalle on matkaa!

Kirjoittelen reissussa usein tekstejä ja tämä teksti syntyi pikkuhiljaa matkan edetessä. Ensin kirjoitin kertosäkeen, joka on suora lainaus. Se on jäänyt muistojeni sopukoihin, sillä se on hyvin kauniisti sanottu toisesta ihmisestä.

Ympärilläni olevaa tunnelmaa ja kauniita muistoja pyöritellessäni syntyi tämä teksti. Heti kotiin päästyäni otin kitaran syliini ja sävelsin laululle kepeät ja hyväntuuliset kehykset. Kappale muodostui hyvin kivuttomasti treenikämpällä In The Mood -muotoon. Tämä kuulostaa Moodilta.

Tämä kappale tuo mieleeni vapauden, reissuromantiikan ja rakkaat soittotoverini.

Kappaleen julkaisuajankohta on katkeransuloinen; jäämme pitkälle tauolle. Mutta tässä kappaleessa elää toivo ja muistot siitä, kun olemme taas yhdessä keikkabussissa matkalla jonnekin viihdyttämään ihmisiä.

-Suvi Karjula “

Kirjaudu sisään