Saija Tuupanen – Haluan sut

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Saija – Tuupanen – Haluan sut, cds
Julk 31.3.2023, musiikkivideo 1.4.2023 Youtubessa
MGM-608 / FIMGM2300008
Säv. Ville Mäkimattila ja Janiina Lehtonen
San. Kyösti Mäkimattila
Sov. Ville Mäkimattila

Äänitys: Rami Hänninen, Ville Mäkimattila/VK-Studio
Miksaus: Rami Hänninen/VK-Studio
Masterointi: Henkka Niemistö
MagnumLive Oy 2023

Video
Kuvaus / ohjaus: Henry Aflecht
Avustava ohjaus Sami Hedberg
Meikki ja hiukset: Helmi beauty Fuengirola

Kuvat: Teemu Laitinen

• saijatuupanen.fi  (keikkakalenteri)
• Instagram / Facebook

Saija Tuupanen juhlistaa tänä vuonna 20-vuotista taiteilijauraansa. Hän laskee varsinaisen laulajaurani alkaneen Tangomarkkinoista, vaikkakin oli jo sitä ennen esiintynyt. Vuodet ovat olleet täynnä ikimuistoisia hetkiä.

– Huh, huh, 20 vuotta on mennyt, ja pikkuhiljaa herään tähän todellisuuteen, että kaksyt’vuotta olen nyt tätä rakastamaani työtä tehnyt. Sitä vaan on niin valtavan kiitollinen tästä kaikesta.

– Tangokuningattaruus on mahdollistanut mulle todella hienoja hetkiä ja kokemuksia elämässä. Jos niistä nostaisi vaikka yhden erityisen muiston, niin olen päässyt Pariisiin esittämään suomalaista tangoa. Tietenkin Syksyn Sävel -voitto vuonna 2021 Kuurasydän-kappaleella nousee yhdeksi upeista kokemuksista. Niin ja ne kaikki keikat erottelematta niitä sen enempää, ja mun yleisö, ilman heitä en olisi tässä!

Mikä on Saijan pitkän ja menestyksekkään uran salaisuus?

– Minulta kysytään usein suosion salaisuutta. Itse pohdin, että se on se kova työ, jota uran eteen olen tehnyt. Mikään ei tule ilmaiseksi. Olen uskonut tähän ja jaksanut tehdä tehdä töitä artistiuden eteen. Kun uskoo työhonsä ja päästää ihmiset lähelle ja kuuntelee heitä ja omaa yleisöään, pääsee pitkälle. Tämä on ohje, jonka olen saanut Paula Koivuniemeltä aikanaan: Kuuntele yleisöäsi!

– Mulla on ollut tosi iso etuoikeus tehdä töitä upeiden muusikoiden kanssa. Kokonaisuus tässä työssä on erittäin iso asia, ja olen todella ylpeä bändistäni eXmiehistä ja heidän tuesta ja työpanoksesta.

Haluan sut -single ja musiikkivideo

Vuosi alkoi keikkailun merkeissä ja ensimmäinen juhlavuoden julkaisu on Haluan sut -musiikkivideo ja single. Kappale julkaistaan suoratoistopalveluissa ja radiosinglenä 31.3.2023. Musiikkivideon ensiesitys nähdään lauantaina 1.4. Youtubessa.

– Nyt julkaistava biisin esitteli mulle sen sanoittaja Kyösti Mäkimattila. Haluan sut on sopiva just tähän hetkeen ja mulle sopiva. Siinä on kiva, menevä poljento. Video siihen kuvattiin Espanjan aurinkorannikolla ja myös singlen kansi on niistä maisemista. Otin pienen irtioton ja sain lomailla Costa del Solin ja Mijaksen aurinkoisissa, kauniissa maisemissa. Pelkäksi lomaksi se ei ihan jäänyt, kun näitä kuvauksia tehtiin, Saija kommentoi lomaltaan. Kappaleen sävellyksen ovat tehnyt Ville Mäkimattila ja Janiina Lehtonen.

Lomalta palattuaan Saija starttaa kevään keikoille, ensimmäisenä Tampere. Saija on julkaissut kevään 2023 kalenterin, joka kertoo tähden suosiosta ja huimasta keikkatahdista. Sen jälkeen starttaa läpi Suomen kiertävät kesäkeikat eXmiehet-orkesterin kanssa. Kesällä Saija juhlii rakkaiksi tulleilla keikkapaikoilla myös 20-vuotijuhlakonserteissaan.

 

Kirjaudu sisään