Pirita Niemenmaa – Teet kevään

Pirita Niemenmaa

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Pirita Niemenmaa – Teet kevään, cds
Julk. 5.5.2023
FIMGM2300016 / MGM-616
säv. & sov. Marko Lapiolahti, Sami Lapiolahti
san. Juho Rintarunsala
Tuotanto: Marko Lapiolahti
Äänitys, miksaus ja masterointi: Marko Lapiolahti / Noisy Silence Studio, Laihia
(c) & (p) MagnumLive Oy 2023 / Magnum Music

Pirita Niemenmaa on koko Suomen tuntema artisti, joka valloittaa persoonallisen pehmeällä äänellään. Artisti viihdyttää yleisöään niin tanssilavoilla, konserttiestradeilla kuin radioaalloilla. Tangokuningattaruus nosti hänet iskelmätaivaan kirkkaimpiin parrasvaloihin. Hänet muistetaan myös realitysarjasta Temptation Island, joka kertoo Piritan rohkeudesta ja avoimesta suhtautumisesta julkisuuteen.

– Sanoisin kaksi asiaa TIS-opetuksena: että ei saisi pitää mitään itsestään selvyytenä, ja että elämässä täytyy välillä ajatella myös omaa parastaan, ehkäpä olla jopa hieman itsekäs, että pärjää vaikeissa tilanteissa.

Piritan keikkamyynti vaihtui keväällä MagnumLivelle. Samalla vaihtui levy-yhtiö.

– Silloin kun sain tämän biisin ”Teet kevään” käsiini, niin en edes ehtinyt kuunnella tätä biisiä täysin loppuun, kun heti laitoin viestin, että varaan tämän. Se kuulosti jo silloin omalta. Biisin keväinen teksti ja lattarihenkisyys oli jotenkin aika iskevä, kertoo Pirita.

– Kesää ja keikkoja kohti mennään, oon niin onnellinen, miten ihanasti mut on otettu vastaan MagnumLivellä. Uusia juttuja tulossa, mutta niistä lisää myöhemmin. Nyt mennään uudella innolla eteenpäin. Nähdään keikoilla! 

Pirita Niemenmaa

https://www.facebook.com/piritartisti

https://www.instagram.com/piritaniemenmaa/

@piritartisti

Kirjaudu sisään