Olli Lepänrinne – Kun tie nousee pystyyn

Olli Lepänrinne

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Olli Lepänrinne, Kun tie nousee pystyyn, cds
Julk. 18.6.2021 / FIMGM2100010 / MGM-559
Säv, san, Olli Lepänrinne, sov. Olli Lepänrinne, Luis Herrero, Tuukka Heikkinen, Samuli Jokinen, Jussi Turunen
MagnumLive / Mark My Tunes 2021

Olli Lepänrinne tekee vahvaa nousua artistina.

Kun tie nousee pystyyn kertoo siitä, miten elämässä harvoin menee kaikki täysin suunnitelmien mukaan. Asioilla on lopulta kuitenkin aina tapana järjestyä. Tien muuttuessa kuoppaiseksi asiat eivät ainakaan paremmaksi stressaamalla muuttu. Silloin on parempi vain nauttia kyydistä.

”Oma lasini on aina mieluummin puoliksi täynnä kuin puoliksi tyhjä. Yhdellä kesäisellä keikkareissulla tie nousi hetkeksi kirjaimellisesti pystyyn, kun olin muutenkin hieman tiukalla aikataululla liikenteessä ja veneliikenteen vuoksi silta nostettiin pystyyn nenäni edestä. Välillä vain tapahtuu asioita, joihin ei juurikaan voi itse vaikuttaa. Ja sille keikallekin lopulta ehdin. Juuri tällä hetkellä olemme globaalisti tilanteessa, jossa tavallaan odotamme sen nostosillan laskeutumista ja yleisötilaisuuksien avaamista. Erikoinen on tämäkin matka ollut, mutta uskon vahvasti, että olemme kohta perillä.”

Olli Lepänrinne (aiemmin Olli Leppänen), on turkulainen laulaja-lauluntekijä. Oman soololevynsä jälkeen Olli on kirjoittanut lauluja muille esiintyjille (mm. Suvi Teräsniska, Kyösti Mäkimattila, Neljänsuora, Finlanders, Mikko Mäkeläinen, Anne Mattila, Yölintu), ja hänen laulujaan on julkaistu jo noin 150 kappaletta eri artistien toimesta.

Kirjaudu sisään