Olli Lepänrinne – Juna johon en noussut

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Olli Lepänrinne – Juna johon en noussut, cds
Julk. pe 12.11.2021
FIMGM2100024 / MGM-569
Säv. & san. Olli Lepänrinne, Sov. Olli Lepänrinne, Tuukka Heikkinen, Luis Herrero, Jussi Turunen & Samuli Jokinen

– Jokaisella meistä lienee elämänsä aikana ollut kulminaatiopisteitä, joissa on pitänyt tehdä valinta minkä tienhaaran valitsee. Juna johon en noussut on laulu epäröinnistä ja jossittelusta, siitä miten asiat olisivat nyt, jos olisi valinnut eri raiteet.

– Vaikka tehtyihin valintoihin ei voi enää vaikuttaa, voi mieli olla taipuvainen palaamaan tehtyihin tai tekemättä jääneisiin ratkaisuihin. Koskaanhan ei varmuudella voi tietää olisiko asiat paremmin vai huonommin jos olisi valinnut toisin menneiden ihmissuhteiden tai muiden päätösten suhteen, mutta Juna johon en noussut kertoo siitä pienestä hetkestä, kun jää pohtimaan sitä polkua, jota ei valinnut.

Olli Lepänrinne (aiemmin Olli Leppänen), on turkulainen laulaja-lauluntekijä. Oman soololevynsä jälkeen Olli on kirjoittanut lauluja muille esiintyjille (mm. Suvi Teräsniska, Kyösti Mäkimattila, Neljänsuora, Finlanders, Mikko Mäkeläinen, Anne Mattila, Yölintu), ja hänen laulujaan on julkaistu jo noin 150 kappaletta eri artistien toimesta.

Nyt on jälleen oman musiikin vuoro. Vuoden sisällä Olli on julkaissut tätä aiemmin jo 3 singleä: Kun tie nousee pystyyn, Silloinkin kun et uskoisi ja Kahta ei karkuun pääse. 

Kirjaudu sisään