Milana Misic – Ilman kukkii ja huntuu

Milana Misic

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Milana – Ilman kukkii ja huntuu, cds
Julk. 24.5.2019 / Milana / FIMGM1900021 / MGM-518
Säv. / sov. Lasse Väyrynen, Antti Karisalmi, san. Sanna Korkee
Tuotanto: Lasse Väyrynen, Antti Karisalmi /
Masterointi: Svante / Chartmakers
MagnumLive Oy 2019

Uusi aluevaltaus: Milana TV-juontajaksi. Kesäksi julkaistaan myös uusi single: Ilman kukkii ja huntuu.

Milana Misicin tulevaa kesää ja syksyä vauhdittavan monet uudet pestit. Niistä uutena aluevaltauksena Milana aloittaa tv-juontajana. Hän emännöi uutta 12 ohjelman tv-sarjaa nimeltään Soiva postikortti. Ohjelmasarjan nauhoitukset tehdään kesäkuun alussa ja ne nähdään tv:ssä tämän vuoden syyskaudella.

Kesällä Milanan kalenteri täyttävät erilaiset konsertit ja keikat. Syksylle Milanalle on luvassa mm. suuri italialaisen musiikin konserttikiertue.

Kesäksi julkaistaan uusi kappale Ilman kukkii ja huntuu, jossa Milana tutkii uuden kappaleensa kanssa ihmisen sisintä.

– Kävin alkuvuodesta kiinalaisessa akupunktiohoidossa. Hoito alkaa alkututkimuksella ja minulle todettiin englanniksi: Hmmm… sinun Yin ja Yang ovat todella sekaisin! Totesin naurahtaen, että joo-o, I know – My life has been a mess .

– Tämän jälkeen aloin tutkia käsitettä Yin ja Yang, ja miettiä kuinka haastavaa on luoda uutta suhdetta ihmisen kanssa joka tekee esimerkiksi vuorotyötä. Tai ollaan kerran erottu ja totuttu omiin tapoihin. Laulu kertoo siis henkilöstä, joka on elämäntavoiltaan vastakkainen, kuin sen toisen. Voiko kukaan rakastua häneen, kun on niin nurinpäinen hahmo. Mutta kun antaa itselleen luvan ihastua, voi syntyä hienoja asioita. Jopa niin hienoja, ettei kukkia ja huntua välttämättä tarvita. Häät ei olekaan se ratkaisevin asia. On vaan niin hyvä olla. Sitä olotilaa useimmiten kutsutaan kai sanalla ”rakastunut”.

Kappaleen on takana on Milanan edellisten viimeaikaisten singlejulkaisujen tapaan nuorten miesten tehokaksikko Lasse Väyrynen ja Antti Karisalmi.

Milana Misic

Kirjaudu sisään