Milana – Historiaton

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Milana – Historiaton, cds
Julk. 28.12.2018
FIMGM1800082 / MGM-507
Säv. & sov. Lasse Väyrynen, Antti Karisalmi,
san. Sanna Korkee, Inka Nousiainen
MagnumLive 2018

Milana Misicin koskettavien ja vahvasisältöisten kappaleiden sarja saa jälleen jatkoa. Vuoden lopulla julkaistaan täsmätyönä Milanalle tehty single Historiaton. Se jatkaa Oon ok, Suvi, Aikoja sitten ja Rakkauslukko viitoittamaa tietä.

– Aihe perustuu mun yhteen kuumaan kesäpäivään, jolloin istuin Roballa katselin ohikulkevia ihmisiä. Jokaisella meillä on elämässä roolit, joissa elämme ja muut olettavat meidän olevan sitä jotain, minkä he tietävät ja näkevät. Ja kuinka vapauttavaa ja rentouttavaa onkaan joskus päästä irti oman elämänsä roolista, olla täysin näkymätön muille ihmisille. Olla vaan tyhjä taulu katsojille. Historiaton, kertoo Milana.

Kappaleen taustalla on nuori innovatiivinen työryhmä, joka on tullut tutuksi Milanan uustuotantomusiikin tekijänä: säveltäjä-sovittajat Lasse Väyrynen ja Antti Karisalmi sekä sanoittaja Sanna Korkee. Uutena teksittäjänä tiimiin on tullut mukaan Inka Nousiainen, joka on sanoittanut kappaleita mm. Samae Koskiselle, Jenni Vartiaiselle ja Stellalle.

Milanan kiireiseen vuoteen on kuulunut toukokuussa julkaistu kirja ”Milana, elämäni Laila Kinnusen tyttärenä”. Tulevaa kevätkautta 2019 vauhdittavat eri konserttikiertueet: Yksi suurimmista on syksyllä loppuunmyydyille saleille esitetty ja ylistystä saanut Ystävän laulu – Slaavilainen ilta.

Milana Misic, kirja

Kirjaudu sisään