Marraskuu – Lähden minne vaan

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Marraskuu – Lähden minne vaan, cds
Biisin julkaisu 8.3.2024 / musiikkivideo 9.3.2024
ISRS: FIMGM2400009
Katalogikoodi: MGM-640
Sävellys: Marko Karisto
Sanoitus: Marko Karisto & Martti Saarinen
Sovitus: Marko Karisto & Martti Saarinen
Miksaus: Risto Hemmi Masterointi: Pauli Saastamoinen
© 2024 MagnumLive Oy / Martti Saarinen & Marko Karisto
Label: Magnum Music

 

Marraskuun kappaleet syntyvät suomalaisesta sielunmaisemasta
“Lähden minne vaan” juhlaistaan pe 8.3.
Musiikkivideo julkaistaan la 9.3. klo 20 (https://youtu.be/v4zjC1vDquE)

Marraskuu-yhtye on tehnyt uuden tulemisen tauolta palattuaan ja tahkoaa nyt uudistuneella kokoonpanollaan musiikkia ja keikkoja. Yhtyeen johtohahmona porskuttaa pitkän linjan muusikko Martti Saarinen.

Marraskuu on Keski-Uudeltamaalta ponnistava iskelmä-rock yhtye, joka säveltää ja soittaa suomalaiseen sielunmaisemaan iskeviä kappaleita. Bändi kirjoittaa omia lauluja leveällä rintamalla ja suurin osa jäsenistä tuo omia sävellyksiään bändille. Sanoitukset syntyvät Martti Saarisen ja Cake Kariston yhteistyönä. Äänittämisestä ja tuotannosta vastaa Martti, Cake ja Aki Räty.

Marraskuun musiikki ja soundi syntyy kesäisin Myrskylässä järven rannalla rantastudiolla, sekä muina aikoina Tuusulan Räntsilässä maalaisstudiolla vanhan maatilan pihapiirissä. Musiikki viimeistellään Finnvoxilla Risto Hemmin ja Pauli Saastamoisen osaavissa käsissä. Marraskuun soundista kuuluu aitous ja soittamisen riemu. Kappaleet nauhoitetaan mahdollisimman perinteiseen tapaan oikeilla soittimilla soittaen.

Marraskuun biisitehtaalta valmistuu lauluja tasaiseen tahtiin, joista ”Lähden minne vaan” on syntynyt 8 muusikon voimalla ja se on bändin ensimmäinen uuden kokoonpanon julkaisu (2024). Biisi sai alkunsa Caken ollessa yksin Kanarialla laulunkirjoitus reissulla ja se viimeisteltiin viime kesänä Myrskylän rantastudiolla. Lähden minne vaan on siis kulkenut lähes maailman laidalta toiselle kuten sanoituksessakin mainitaan. Laulu kertoo vapaudesta, ja kuinka minne vaan voi lähteä, kun antaa elämän aallon kuljettaa.

Bändikokoonpanon lisäksi keikoilla voi nähdä kitaristi-laulaja Martti Saarisen duona. Hänet muistetaan myös Idols-kisan voittajana (2011).

 

Kirjaudu sisään