Jon Landlord feat. Tauski – Sinä ja minä

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Julk. 29.9.2017

CDS & MUSIIKKIVIDEO
Jon Landlord feat. Tauski – Sinä ja minä
säv. / san. Neumann, sov. Henri Leppä
FIMGM1700038 / MGM-448
c & p: MagnumLive Oy 2017

Jon Landlord on tullut tutuksi kotimaisien kasaribiisien uusversioista, joilla vierailee tunnettuja artisteja fiittailemassa. Nyt platina-hitti-kasaridinosaurus Jon Landlord on julkaissut uuden nostalgiabiisin ja musiikkivideon, duettokaverinaan Tauski. Biisistä löytyy myös kaverusten stemmalaulantaa.

– Itse Neumann näytti peukkua tälle versiolle. ”Sinä ja minä” on kunnianosoitus niille kultaisille 80-luvun ajoille, jolloin mimmit pyörtyili Dingon keikoilla. Tervetuloa aikamatkalle nuoruuteen!, hihkuu Jon Landlord (aka Jari Salonen), joka työstää parhaillaan uutta albumiaan.

Musiikkivideolle haettiin urheilulliset puitteet Tikkurilan Shamrockista, jonka biljardisalissa treenaa päivittäin moni snookerin maajoukkuepelaaja. Videolla vierailee myös huippuselostaja Kaj Kunnas Dj:n roolissa.

Jon Landlord eli Jari Salonen on suosittu vinyyli-Dj sekä sanoittanut useita hittibiisejä eri artisteille. Hän on myös ysäribändi 2. Maanantai perustajajäsen; ”Mixet tahdo olla munkaa” on jo klassikko. Suomessa on myyty melkein miljoona myytyä levyä, joissa on Landlord-Salosen sanoituksia.

Jon Landlordin tuleva soololevy on ”irtiotto” sanoittamisesta: levyllä ei ole yhtään hänen omaa sanoitustaan, vaan hän esiintyy siinä ainoastaan laulajana. Hän on valinnut tulkittavaksi levylle nuoruudestaan mieluisia biisejä, joita hän on myös vinyyleiltä soittanut Dj-keikoilla 80-luvulla.

Katso musiikkivideo pe 29.9.2017
youtube.com/magnumliveoy

Kirjaudu sisään