Jiri Tammilehto – Kanarialintu kaivoksessa

Jiri Tammilehto singlen kansi

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Jiri Tammilehto – Kanarialintu kaivoksessa, cd
Levymerkki: Novelty
FIMGM2300007 / MGM-606
Julk.18.1.2023
Säv. & sov. Kai Jämsä, san. Veli-Matti Jämsä, Kaje Komulainen

https://promo.theorchard.com/kmgE10MEmTevRmK7Gavs

Jiri Tammilehto syntyi v. -78 Porissa, jossa hän sai kipinän laulamiseen seuratessaan isänsä esiintymisiä kesäteatteri- ja oopperalavoilla. Moninaisten ja värikkäidenkin vaiheiden jälkeen Jirin tie vei Kokkolaan Keski-Pohjanmaalle. Siellä hänestä on tullut haluttu esiintyjä tanssiyhtyeiden ja big bandien solistina. Jirillä on ollut myös etuoikeus esiintyä useita kertoja maineikkaan Guardia Nuevan solistina.

Viime vuosina J. Tammilehto on alkanut tulla suuremman yleisön tietoisuuteen keikkamatkojen ulottuessa laajemmalle Suomeen. Tähän on osaltaan vaikuttanut J. T. & Muukalaiset -kokoonpanon kanssa tehdyt country-henkiset levytykset, jotka ovat herättäneet innostunutta kiinnostusta radiotoimittajien ja radiota kuuntelevan yleisön keskuudessa.

Seuraava askel Jirin nousujohteisella uralla on siirtyminen levyttämään Kai Jämsän osaavan tuotantotiimin kanssa. Nyt julkaistavaan kappaleeseen ”Kanarialintu kaivoksessa” (säv. Kai Jämsä, san. Veli-Matti Jämsä & Kaje Komulainen).

Jiri Tammilehto kokee löytävänsä runsaasti tartuntapintaa eletystä elämästään ja hyvässä vaiheessa olevasta laulajan urastaan. ”… timanttikin saa olla rauhassa alla (Keski-Pohjan)maan, sen arvon näkee vasta aurinko katseellaan…”

https://www.facebook.com/Jiri.Tammilehto

Kirjaudu sisään