Iskevä – Yhä se ainoa

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Iskevä – Yhä se ainoa, CDS
Julk. 24.5.2019 (label: Magnum Music)
FIMGM1900015 / MGM-516
Tommi Fäldt ( laulu )
Juha Mäki (taustalaulu, kitarat, basso )
Säv: Juha Mäki
San: Mikko Karjalainen, Juha Mäki
Sov. Juha Mäki, Timo Ruokola
MagnumLive Oy 2019

Äänitys, tuotanto, ohjelmointi: Timo Ruokola/Ruokosound
miksaaja: Tero “Terttu” Arnberg
master: Jasse Kesti/Kesthouse
rummut: Harri Lehtonen
piano,keyboards: Jarkko “Jasse” Pee” Pietilä
Kuva: Katja Tamminen Photography

Neljänsuora-yhtyeen kitaristi Juha Mäki ja Raaka-Aine -yhtyeen solisti Tommi Fäldt, yhdistävät voimansa Iskevä-yhtyeessä.

Iskevän ensimmäinen single, ”Yhä se ainoa”, julkaistaan toukokuussa MagnumLiven kautta, joka vastaa myös yhtyeen keikkamyynnistä.

”Yhä se ainoa lähti ajatuksesta, jossa nimettömäksi jäävä pitkän linjan muusikko tunnustaa pitkien keikkamatkojensa lomassa kaipaavansa kotiin oman kultansa luokse, jonka kanssa on ehditty näkemään ylä- ja alamäkiä, mutta jonka luo aina haluaa palata.”, kappaleen säveltäjä Juha Mäki kertoo. Sanoitus on pääosin Mikko Karjalaisen, jonka kynästä on lähtenyt esimerkiksi monia Neljänsuoran ja Yön hittejä.

Iskevä kuvailee musiikkiaan suomenkieliseksi iskelmälliseksi pop-rockiksi, jossa varmuudella yhdistyvät molempien muusikoiden aikaisemmat yhtyeet sekä muut alan koti- ja ulkomaiset vaikuttajat.

”Meillä oli muutama vuosi sitten Juhan kanssa ensimmäisen kerran puhetta, että olisi hauska tehdä musiikkia yhdessä. Keskusteluissamme ovat matkan varrella pyörineet yhtälailla Apulanta, Bon Jovi, Nickelback ja moderni Amerikan country kuin Lauri Tähkä ja Juha Tapiokin, klassista rockia unohtamatta. Tästä yhdistelmästä muotoutuu Iskevä, joka toivottavasti osuu omaan lokeroonsa edellä mainituista taustavaikutteista huolimatta”, Tommi Fäldt kertoo.

”Yhä se ainoa”- singlen julkaisua juhlitaan Iskevän alkuperäisessä kotikaupungissa, Lohjalla Monaco Nightclubissa, perjantaina 24.5.2019.

 

Kirjaudu sisään