Esa Nummela – Mykkäkoulu

Esa Nummela

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Esa Nummela – Mykkäkoulu, cds
Julk. 3.2.2023
FIMGM2300003 / MGM-603

Säv. ja san. Esa Nummela
Sov. Petri Munck ja Esa Nummela
Masterointi: Henkka Niemistö, Chartmakers
MagnumLive Oy 2023

Laulaja, muusikko ja näyttelijä Esa Nummelan vuosi on alkanut reippaan keikkailun siivittämänä. Erilaiset bändi- ja  trubakeikat täyttävät kalenteria. Kesällä Esa nähdään jälleen Mustion Linnan kesäteatterissa, tällä kertaa farssissa nimeltään Ulkomaalainen, jossa Esan rinnalla nähdään mm. näyttelijätär Sari Havas.

Helmikuussa Esa Nummelta kuullaan uutta studiomusiikkia ja luvassa on Mykkäkoulu.

– Tuottajani Petri Munckin käden jälki näkyy tässä mun sanoittamassa ja säveltämässä Mykkäkoulu-biisissä. Pete on toiveestani tuottanut kappaleen tällaiseen moderniin pop-muotoon. Saatiin siis minulle tyypillisten akustisten kitaroiden kylkeen oikein kunnon EDM-konebiittiä, ja johan alkaa jalka vipattaa.

– Tekstistä täytyy mainita, että kyllä se ihminen (ainakin allekirjoittanut) on muuttunut vuosien saatossa. Tässä tekstin alkuriimit syntyi ensimmäisen kerran servetinnurkkaan about parikymmentä vuotta sitten. Minä olin se joka riitojen sattuessa pidin mykkäkoulua, nyt asiat on ehkä hippasen toisin. Riippuu tietysti kenen kanssa ja milloin sammakoita suustaan päästää…”. Nyt riimit on purkissa ja lopputulos tässä.

https://open.spotify.com/artist/2ibhSGVJQO5Ic3k1u0XnEt?si=s0eAEZERSrahWjRmY5GkRw

https://www.instagram.com/esanummela/

https://www.youtube.com/channel/UCiGq0Z1zOIyk-ptKlwezaYQ

 

Kirjaudu sisään