Esa Nummela – Ei kelpaa enää kukaan muu

Esa Nummela

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Esa Nummela – Ei kelpaa enää kukaan muu, cds
Julk. 4.3.2022
FIMGM2200002 / MGM-577
Säv, san, sov: Petri Munck & Esa Nummela
Tuotanto, äänitys ja miksaus: Petri Munck, PM-Music Oy.
Masterointi: Henkka Niemistö, Chartmakers
MagnumLive Oy 2022

ESA NUMMELA KESÄKSI TEATTERIIN, UUTTA MUSIIKKIA MAALISKUUSSA

Tällä hetkellä laulaja, muusikko ja näyttelijä Esa Nummelan katse on jo ensi kesän Mustion Linnan Kesäteatterissa. Siellä ensi-iltansa saa 17.6.2022 Ilmasta rahaa -farssi, jossa Esa näyttelee Risto Kaskilahden ja Sari Puumalaisen rinnalla. Sitä ennen kevät tuo tullessaan keikkailun ohella artistille uutta musiikkia: Nummelan uusi Ei kelpaa enää kukaan muu -studiosingle julkaistaan 4.3.2022. Siitä parin päivän päästä maanantaina juhlii 45-vuotissyntymäpäiväänsä. Artisti on tullut miehen ikään.

– Vuodet ne vaan vaihtuu, mutta tästä inhottavasta k-alkavasta viruksesta ei sitten millään tahdota päästä eroon…se on vähän niin kuin allekirjoittaneen musiikki, just kun jengi luulee päässeensä siitä eroon niin uutta musaa vaan pukkaa eetteriin, sanailee ja virnuilee Esa uuden singlen julkaisuhetkellä.

Ei kelpaa enää kukaan muu on jälleen Petri Munckin kanssa yhteistyönä valmistunut biisi.

– Isoa kertosäettä haettiin, ja minusta siinä makeesti onnistuttiin: ”…Ja kun vihdoin täällä onnessa onnistuu, niin ei kelpaa enää kukaan muu.”

Vaikka ajat ovat muusikoille olleet kovat, niin keikkoja ja teatteria on Esalla riittänyt ”just sen verran että on saatu voita leivän päälle ja joskus oikein makkaraakin”. Esa keikkailee oman bändinsä kanssa sekä Vanhasuora-yhtyeen solistina.

Kirjaudu sisään