Energia – Pauliina

Energia, Pauliina-singlen kansi

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Energia – Pauliina, cds
Julk. 10.11.2023
FIMGM2300029 / MGM-627
Säv. & san. Petri Munck & Juha Mäki
Sov. Joonas Almila, Petri Hokkanen, Kevin Knouna, Niko Saloheimo & Ari-Pekka Laukkanen
c & p 2023 MagnumLive Oy / Magnum Music
Tuotanto: Jukola Sound
Miksaus: Ari-Pekka Laukkanen
Masterointi: Svante Forsbäck
Singlen grafiikka: Juho Karppinen & Niko Saloheimo

Energia-bändiltä uutta pop-iskelmää

Energia on iskelmäyleisölle tuttu yhtye tuhansilta keikoilta ja lukuisilta konserttikiertueilta. Bändin keikkakalenteri on täpötäynnä. Loppuvuodesta Energian kalenterin täyttävät monenlaiset estradit laivoilta konserttilavoille. Mukaan mahtuu myös Irina Björklundin ja Teemu Roivaisen joulukiertue.

Nyt Energia julkaisee jälleen uutta musiikkia. Pauliina on energinen ja moderni pop-kappale, jonka tekijöistä löytyy suomalaisen iskelmämusiikin huippuosaajia. Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut lukuisten menestyshittien taustalta tunnetut Petri Munck ja Juha Mäki. Teoksen taiteellinen tuotanto on toteutettu Ari-Pekka Laukkasen Jukola Sound -studiolla.

“Meillä on ollut suuri kunnia työskennellä viime vuosina suomalaisen iskelmämusiikin huipputekijöiden kanssa Jukolan studiolla. Siellä musisoiden ovat saaneet alkunsa bändin aiemmin julkaistujen sinkkujen lisäksi mm. Teemu Roivaisen uusin albumi sekä Saija Tuupasen Syksyn sävel -kilpailun voittaja Kuurasydän. Myös näiden julkaisujen taiteellisessa tuotannossa ja toteutuksessa olemme olleet mukana.”

“Musiikin tekeminen ja soittaminen on intohimo ja uudet projektit ovat aina inspiroivia. Pauliina-kappaleessa on toivottavasti kuultavissa se energisyys mitä bändimme pyrkii välittämään kuulijoille keikoilla ja äänitteillä”, bändin laulaja ja kosketinsoittaja Niko Saloheimo kertoo innostuneesti.

Keikkamyynti: MagnumLive

Niko Saloheimo – laulu & koskettimet
Petri Hokkanen – kitara
Joonas Almila – basso
Kevin Knouna – rummut

http://www.energiaorkesteri.fi
http:/facebook.com/energiaorkesteri
Instagram: @energiaorkesteri

Kirjaudu sisään