El Peso De Mi Tristeza (TV-sarjasta Paratiisi)

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

El Peso De Mi Tristeza, CDS
Julk. 17.6.2020 / FIMGM2000013 / MGM-542
Säv. Antti Lehtinen, san. Marja Pyykkö, Amulio Jose Espinosa
Esittäjä: Amulio Jose Espinosa
MagnumLive Oy / Magnum Music 2020

Musiikkia rikosTV-sarjasta Paratiisi.

Suursuosion saavuttaneesta tv-sarja Paratiisista julkaistaan nyt toinen radiosingle
– Paratiisi saa pian TV-ensi-iltansa myös Espanjassa

Suursuosion saavuttaneesta tv-rikossarja Paratiisin musiikista julkaistaan nyt toinen radiosingle. Kappale on espanjankielinen El Peso De Mi Tristeza (vapaa käännös: Suruni paino) Ensimmäistä keväällä julkaistua Ikuisesti minun -singleä on striimattu jo kymmeniä tuhansia kertoja.

El Peso De Mi Tristeza -kappale on tehty tv-sarjaan tilaustyönä, ja sen esittää Suomessa asuva meksikolaisnuorukainen Amulio Jose Espinosa. Hänet tunnetaan myös multiosaajana elokuvapuolen eri tuotantoalueilla, myös tämän sarjan taustavoimissa. Amulio on jonkin verran säveltänyt ja esittänyt musiikkia mainos ja videotuotantoihin.

– Olen todella innoissani tästä kaikesta. Musiikki on tunteiden kieli, jonka avulla voin syventää luomani videoteoksen taiteellista ilmaisua, tuoden tarinan lähemmäksi katsojaansa. Pyykkö kutsui minut tekemään tämän espanjan kielisen laulun Paratiisia varten yhteistyössä säveltäjä Antti Lehtisen kanssa, kertoo Amulio. – Olen kotoisin Mexico Citystä ja asunut Helsingissä pian viisi vuotta. Suomesta on tullut tukikohtani ja toinen kotimaani.

Kappaleen on säveltänyt Antti Lehtinen ja sanoittanut tv-sarjan ohjannut Marja Pyykkö, apunaan Amulio.

– Amulio valikoitui lähes sattumalta esittäjäksi, koska kävi yllättäen ilmi, että hän on hyvä laulaja. Kappaleessa on herkkä tunnelma ja nimen mukainen, ehkä surumielinenkin tulkinta, kertoo sanoittaja Antti Lehtinen

– Biisin tarkoitus oli kertoa syvästä yhteydestä kahden päähenkilön välillä, sellaisesta surun ja kaipauksen sekoituksesta jota he kantavat molemmat. Jotenkin he ovat tämän biisin ajan vähemmän yksin, kertoo Pyykkö.

Espanjan ensi-ilta 25. kesäkuuta

Marja Pyykön ohjaama TV-sarja Paratiisi saa nyt ensi-iltansa myös Espanjassa. MRP Matila RöhrProductionsin, Ylen ja Mediapron yhteistuotanto Paratiisi saa Espanjan ensi-iltansa suoratoistopalvelu Orange TV:ssä 25. kesäkuuta. Suomessa suursuosion saavuttanut Paratiisi esitetään Espanjassa nimellä “Kosta”. Paratiisi on Yle Originals-sarja, ja sitä on näytetty myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Islannissa sarja saa ensi-iltansa syksyn 2020 aikana. Sarjalle kehitellään parhaillaan kakkostuotantokautta.

Singlen kansikuvassa sarjassa näyttelevät Riitta Havukainen ja Fran Perea (esp).

Kirjaudu sisään