Eija Kantola – Jos vielä oot vapaa

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Eija Kantola – Jos vielä oot vapaa, cds
Julk. to 26.9.2019
FIMGM1900027 / MGM-525 / kesto 3.20
Säv. Toivo Kärki / san. Juha Vainio / sov. Simo Koho
Warner Chappel Music Finland

Muusikot: Jouni Hannula: sähköbasso / Simo Koho: piano, koskettimet ja ohjelmointi / Jani Luoma: sähkökitara, tamburiini / Kimmo Tuupanen: rummut / Taustalaulu: Eija Kantola
Äänitys: Tuomas Kokko/Electric Fox Studios / Miksaus: Simo Koho / Simo Koho Music / Masterointi: Jaakko Viitalähde/Virtalähde Mastering
Tuottaja: MagnumLive Oy 2019

Iskelmätaivaan tähtikaartiin kuuluvan Eija Kantolan syyskausi pitää sisällään keikkoja, konsertteja ja nostalgisen studiosinglen.

Eija Kantolan versio nostalgiakappaleesta Jos vielä oot vapaa kuullaan suoratoistona/radiosinglenä 26.9.2019. Kappale kuuluu Toivo Kärjen suosituimpiin sävellyksiin. Tangon suosion hiivuttua 1960-luvun, hän ryhtyi kirjoittamaan ”piilotangoja”, jotka sisälsivät niitä aineksia, joita tangoissa rakastettiin, mutta olomuoto oli toinen. Yksi sellainen oli 70-luvun laulajatähden Markuksen ensilevyttämä, hitiksi noussut kappale, Jos vielä oot vapaa. Nyt sen levyttää Eija:

– Jos vielä oot vapaa on vaan yksinkertaisesti yksi 60-70 -luvun hienoimpia lauluja. Toivo Kärjen sävellys ja Junnu Vainion teksti koskettavat syvältä. Simo Kohon hieman Gary Moore -tyyppinen sovitus antaa kappaleelle hienon, uudenlaisen säväyksen, valottaa Eija, jonka viime aikoina on esittänyt ja levyttänyt paljon nostalgiamusiikkia, mm. Kadonneet laulut -albumin.

Artistia ja kappaletta kuullaan keikkojen lisäksi AlfaTV:n uudessa Soiva Postikortti -ohjelmasarjassa. Eijan jakso nähdään primetime-aikaan perjantaina 18.10.2019. Rinnalla niin teeveessä kuin keikoillakin nähdään Omega-orkesteri.

Eija on mukana myös Jamppa Tuomisen Kuumat kyyneleet 70-vuotismuistokonserteissa. – Jampan kappaleita on mukava esittää konsertissa, kun kaikki laulut ovat yleisölle tuttuja hittejä. Niissä on jotain niin kaihoisaa ja kaunista, että se vetoaa omiin tunteisiinikin, miettii Eija Kantola, jonka vierellä konserteissa nähdään mm. Tangokuningas Teijo Lindström.

Jamppa Tuominen – Kuumat kyyneleet: ti 22.10. Kajaani, Kaukametsä / ke 23.10. Ylivieska, Akustiikka / to 24.10. Oulu, Madetojansali / pe 25.10. Kuusamo, Kuusamo-talo. Muut keikat näet täältä.

Kirjaudu sisään