Danny – Kesän tuulet

Kesän tuulet, Danny, single

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Danny – Kesän tuulet (Summer Waves), cds
K-J Råsmark, C. Stenqvist, T. Castensson, suom. san Kalevi Puonti
FIMGM1900023 / MGM-520
c & p Plan8
MagnumLive Oy 2019

Musiikin ja show’n mestari, legenda Danny julkaisee kesäsinglen Kesän tuulet (Summer Waves). Kappaleen takana on ruotsalaiskolmikko K-J Råsmark, C. Stenqvist, T. Castensson Emmy-palkitusta Plan8:sta. Kappaleessa voi kuulla vaikkapa 60-luvun musiikkimaailman aaltoilevaa ranta- ja surffitunnelmaa: Kesätuulet on kuin hitti suoraan Danny alkuaikojen tuotannosta, mutta single on kuitenkin uutta tuotantoa. Alun perin englanniksi tehtyä kappaletta ei kuitenkaan ole aiemmin julkaistu millään kielellä radiosinglenä.

– Kesäksi julkaistava Kesän tuulet -singleni muistuttaa mielestäni paljolti ensimmäistä tekemääni levyä, vuonna 1964 julkaistua The Islandersin kanssa tehtyä East Virginia -kappaletta. Siitähän kaikki alkoi. Uudessa kappaleessa on paljon samaa soundimaailmaa ja musiikillista tunnelmaa.

Danny jatkaa vahvana kulkuaan: Hän on juuri saanut kaksi kultalevyä uusimmista kappaleistaan. Kolme viikkoa sitten Don Juan saavutti 2 miljoonan striimauksen rajan.

– Sain juuri kuulla, että myös single ”7300 päivää” on ylittänyt kultarajan, iloitsee Danny, joka keikkailee kesällä eri festivaaleilla ja tapahtumissa.

Mestari jatkaa edelleen vahvana kulkuaan!

 

Kirjaudu sisään