Armi Tenkula – Silloin kun rakastit

Armi Tenkula, singlen kansi

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Armi Tenkula – Silloin kun rakastit, cds
Julk. 21.1.2022 / FIMGM2200001 / MGM-576
Säv. Tiina Vaattovaara, san. Juho Rintarunsala. sov. Pertti Jalonen
Miksaus: Pertti Jalonen, masterointi: Jaakko Viitalähde

Iskelmäartisti Armi Tenkula julkaisee alkuvuoteen 2022 uuden studiosinglen, jonka on tuottanut Pertti Jalonen.

– ”Silloin kun rakastit” on herkkä ja voimakas kappale. Jokainen taiteilija kappaleen taustalla on antanut palan itsestään, ja näin syntyi tyylikäs kokonaisuus.

– Tunnetusti kappaleita tarkastellaan ja tutkitaan omien kokemusten ja tunteiden kautta. Mielestäni tämä kaunis aikuisiän rakkaustarina kertoo ajatuksia siitä, kuinka pystyt paikkaamaan toisen menetettyä. Oletko siinä tarpeeksi ja riitätkö juuri siinä hetkessä keskeneräisenä ihmisenä. Voiko sitä aikaisempaa tunnetason kipinää korvata uudella rakkaudella ja täytyykö sen tuntua samalta?

– Odotan innolla ja jännittyneenä uuden kappaleen julkaisua, mitä mietteitä se herättää kuuntelijoissa, ja saako tämä minkälaisen vastaanoton keikoillani.

Lisäksi tahdon tässä kohtaa kiittää yhteistyökumppaneita, yleisöä, huvijärjestäjiä ja bändipoikiani. Teidän ansiosta olen juuri tässä ihanan musiikintäyteläisessä elämässä.

Armi Tenkula on herättänyt mielenkiintoa ja kiinnostusta musiikkipiireissä, ja raikas laulajatar on noussut kuin varkain myös tanssivan kansan suosioon. Armin rinnalla keikoilla nähdään Afrikan Tähti –yhtye.

https://armitenkula.fi
https://facebook.com/ArtistiArmi

Kirjaudu sisään