Annika Nord – Vie mut

Annika Nord, single

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Annika Nord – Vie mut, cds & lyriikkavideo
Julk. Pe 2.6.2023 / Kesto: 3:46
FIMGM2300018 / MGM-618
Tekijätiedot: san. Annika Nord, säv. Annika Nord, sov. Joona Rinne
(c) MagnumLive Oy 2023

Video ennakkokatseluun: https://youtu.be/AoWBxEp-Leo 
(linkki tulee julkiseksi 2.6.)

Muusikot: Annika Nord, Joona Rinne, Jukka Heikkilä, Susanna Syrjäläinen, Sakke Kumpula, Saku Moilanen

Äänittäjä: Valtteri Väänänen / Lammaskallion Audio Miksaaja: Valtteri Väänänen / Lammaskallion Audio Tuottajat: Valtteri Väänänen, Annika Nord, Joona Rinne Masterointi: Teemu Kinnunen / Mojo Lab. Kannen tekijä: Annika Nord. Logo: Aleksi Manninen

Video: https://youtu.be/AoWBxEp-Leo (julkinen 2.6.2023)

Annika Nord tekee itse musiikkinsa: Nyt julkaistaan ensisingle tulevalta kakkosalbumilta

Annika Nord on turkulainen laulaja-kitaristi-lauluntekijä. Hän kiertää Suomea parhaimmillaan 150 keikan vuositahdilla. Tämä keikkailusta nauttiva naistrubaduuri ja artisti rakastaa isoja biisejä ja suuria tunteita. Keikoilla kuullaan pop&rock-coversuosikkeja eri vuosikymmeniltä, sekä tietenkin Annikan omia kappaleita.  Trubakeikkojen lisäksi Annika keikkailee duon ja bändin voimin. Annika Nordin debyyttialbumi on julkaistu keväällä 2020.

Annika oli mukana YleX Nosteessa -sarjassa, jonka kautta hän löysi Lammaskallion Audio maalaismiljöön. Vie mut -biisi on Annikan ensimmäinen pianolla säveltämä kappale. Akkari ja sello luovat lopullisen vangitsevan kauniin tunnelman tulevan levyn ensimmäiseen singleen.

Pitelen kädessäni vaaleaa sydänriipusta. Koru on lähes läpikuultava ja sen reunat ovat sydämen muotoiset. Uskon sen tuovan hyvää energiaa. 

– Tässä on tapahtunut vähän kaiken näköistä, elämän mullistavia juttuja. Olen kokenut niin suuria tunteita, että pureskelen niitä vieläkin. Olen ollut epätoivon keskellä pelkojeni kanssa. Purskahtanut itkuun keskellä katua. Kyynelehtinyt aamusta iltaan ja hakenut apua. Nyt olen kohdannut sen kivun, jota olen pelännyt koko elämäni. 

– Olen saanut hengittää suurinta ihmettä. Todeta, että selvisin sittenkin. Tuntea puhdasta rakkautta. Saanut elää sitä hetkeä, josta elämä alkaa. Olla läsnä, uusissa tuoksuissa. Liikuttua kyyneliin pelkästä katseesta. Ihastella maailman suloisinta nukkuvaa. Hämmästynyt siitä, miten pienen pienet sormet osaavat jo tarrautua kiinni. Kiinni siihen sydämen muotoiseen koruun, jonka ripustin kaulaani. 

– Se koru on peräisin Norjasta. Sain korun sellaisella erityisellä hetkellä, jonka tulen muistamaan lopunelämääni. Ilman sitä korua ja sen takana olevia tarinoita Vie mut biisiä ei olisi syntynyt. 

– Jokainen saa kuulla biisin, miten kuulee. Jollain tavalla siitä välittyy tuulahdus toivoa.

Artistisivut:
https://magnumlive.fi/esiintyjat/annika-nord/
www.annikanord.com
https://www.instagram.com/annikanordmusiikki https://www.facebook.com/annikanordmusiikki/
spoti.fi/366dhmZ

 

Kirjaudu sisään