Annika Eklund – Suora lähetys

Annika Eklund

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Annika Eklund – Suora lähetys, cds
Huom! Embargo, julkaisuvapaa 23.9.2022 
FIMGM2200019 / MGM-594
säv. ja sov. Janne Huttunen
säv. ja san. Tiina Vainikainen
MagnumLive Oy 2022

Embargo: osallistumisesta Syksyn Säveleen. Tieto kilpailun semifinaaliin pääsystä  julkaisuvapaa ma 19.9.2022, jolloin AlfaTV:n pressitilaisuus alkaen klo 12. 

Annika Eklund on tehnyt pitkän uran laulajana ja ammattiesiintyjänä. Uralle on mahtunut useita radiohittejä, isoimpana Shanghain valot -kappale, joka nosti Annikan lopullisesti koko kansan tietoisuuteen. Vuonna 2022  viettää 30-vuotista taiteilijajuhlaansa.

Annika Eklund on mukana tämän syksyisessä Syksyn Sävel -kilpailussa. Kappaleen nimenä on Suora lähetys ja Annikan semifinaalilähetys nähdään tv:ssä la 1. päivä lokakuuta. 

– Mahtavaa olla mukana Syksyn Sävel 2022-kilpailussa ja täten juhlistaa 30 vuotta taiteilijana! Kiitos Suora lähetys -biisin tekijöille Tiina Vainikaiselle ja Janne Huttuselle. Biisi kuvaa hienosti ja osuvasti uraani ja elämääni. Uskon, että kuulijat voivat samaistua biisin sanomaan, tämä elämä on suora lähetys.

– Olen saanut tehdä monipuolista uraa laulajana jo 30 vuotta. Enpä olisi uskonut 13-vuotiaana, kun osallistuin kotikaupungissani Vaasassa nuorisobändin järjestämään laulukilpailuun, että laulamisesta tulisi oikeasti ammattini. Onnea on ollut matkassa ja paljon hienoja, lahjakkaita ihmisiä ympärillä. Sisuakin on vaadittu ja paljon.

– Kiitos musiikin kuuntelijoille, jotka käytte keikoilla ja teatterissa ja kiitos läheisilleni, kollegoilleni ja perheelleni kaikesta tuesta, jonka avulla olen kasvanut näinkin rohkeaksi (vaikka pelkäänkin edelleen esiintymistä). Haluan juhlistaa 30-vuotista laulajantyötäni kaikilla tulevilla keikoilla!

Annika keikkailee aktiivisesti sekä duona että oman bändin kanssa. Annika Eklund Band soittaa oman tuotannon lisäksi klassikkoja menneiltä vuosilta tähän päivään. Kokoonpano on tehnyt keikkoja yhdessä jo vuodesta 2006.

Syksyn Sävel -semifinaalit nähdään AlfaTV:llä la 1.10. klo 21 ja la 8.10. klo 21 sekä finaali suorana 15.10. klo 21.

Kirjaudu sisään