Aki Hietala – Joella

Aki Hietala, Joella

Tutustu artistiin

Kirjaudu sisään ladataksesi biisejä.
Puuttuvatko tunnukset? Ota yhteyttä

Aki Hietala – Joella, cds
Julk. ke 6.9.2023
FIMGM2300023, MGM-623
Säv. Ami Huovinen, san. Ami Huovinen-Susanna Koskelma, sov. Pertti Jalonen
MagnumLive Oy 2023 / Magnum Music
Pertti Jalonen –  Basso, koskettimet, ohjelmointi ja taustalaulu
Ville Nurmi –  Kitarat
Tuotanto, äänitys, miksaus ja masterointi: Pertti Jalonen / Itkelmä Tuotanto

Aki Hietalalta uutta musiikkia – 50-vuotisjuhlakiertue lähenee

Aki Hietalalta uutta musiikkia tulevan 50-vuotisjuhlan kunniaksi. 

90-luvulla tanssi-iskelmän tähdeksi noussut Aki Hietala on käynyt studiossa pitkän ajan jälkeen. Toki tasaiseen tahtiin on viime aikoina syntynyt uutta musiikkia, keikkojakin on tehty ja nykyisin myös esiintymisiä yksin pianon/kitaran kanssa tai duona.

Aki Hietala julkaisee keskiviikkona 6.9.2023 Joella-nimisen iskelmän. Kappale on toteutettu kunnon iskelmäotteella, pääroolissa Akin tulkinta. Pertti Jalosen tuottama kappale toimii hienosti ja tuo mieleen Akin kappaleet 1990-luvulta.

Aki itse toteaa: – Nyt lähtee tulemaan niin kuin ennen vanhaan, kun homma lähti rytinällä käyntiin! Olkaa kuulolla, lisää on tulossa ja muistetaan ne viiskymppiset ensi vuonna! Uutta levyä kasataan ja eiköhän se 50-vuotisjuhlavuodeksi saada kokonaan ulos.

Aki nousi aikoinaan tunnetuksi YLE:n Ykköstähtikilpailusta, voitti Valssin Valtias -tittelin, oli Vuoden tanssittajatulokas ja paljon muitakin saavutuksia on plakkarissa. Hän on saanut tunnustusta Jamppa Tuomisen kappaleiden tulkitsija; usein saa kuulla yleisön suusta: ”Ihan kuin Jamppa!” Mutta vaikka Aki on toiminut jo 15 vuotta musiikinopettajana Pieksämäellä, tulee välillä ikävä keikkailua. Ensi helmikuussa 2024 tulee mittariin täydet 50 vuotta ja sitä juhlistetaan konsertein ja pienellä keikkakiertueella.

Kirjaudu sisään