Teemu Roivainen: Vuoksesi sun -single

– Joihinkin asioihin menee aikaa. Olen tähän saakka urallani julkaissut paljon musiikkia ja tehnyt musiikkia myös muille, mutta ensimmäistä kertaa nyt julkaisen kappaleen, joka todella on minua itseäni – aidosti omannäköiseni. Kesti kolmekymmentä vuotta, ennen kuin uskalsin sen tehdä, kertoo Teemu Roivainen, joka on parhaan ystävänsä Leevi Laurin kanssa sekä säveltänyt että sanoittanut nyt julkaistavan kappaleen Vuoksesi sun.

– Tuntuu, että nyt on oikea hetki julkaista tämä. Se on syntynyt koetuista ja eletyistä tunteista. Siinä pohjoisen mies antautuu ja heittäytyy rakkaudelle. Kappaleessa on perinteistä melodisuutta, mutta myös nykyaikaisia elementtejä, kuvailee Oulusta kotoisin oleva Teemu, joka täyttää 30 vuotta 9. heinäkuuta. Kappaleen sovituksesta vastaa Riku Kantola, joka myöskin on Teemun parhaimpia ystäviä.

– Minulle on tärkeää tehdä musiikkia ihmisten kanssa, joille tärkein asia tekemisessä on itse musiikki, ja että kaikki ratkaisut tehdään täydellä sydämellä.

– Tämä oman kappaleen julkaiseminen on minulle uusi ja jännittävä paalupiste urallani, olen tästä todella innoissani.

Syksyllä Teemua työllistävät lukuistan bändikeikkojen lisäksi myös konserttikiertueet. Teemu on mukana mm. elokuussa Turussa ensi-iltansa saavassa Muuttuvat laulut George Ots -esityksessä, joka lähtee syksyllä konserttikiertueelle ympäri Suomen. Konsertin käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Susanna Haavisto.

– Susanna on todella lämmin persoona ja upea taiteilija. On hienoa päästä tekemään töitä uusien ihmisten kanssa. Samalla sitä oppii uusia työskentelytapojakin.

Teemu Roivainen on musiikkitaivaan monitaituri. Teemu tunnetaan laaja-alaisesta osaamisestaan musiikkialalla yli genrerajojen. Häneltä taittuvat luontevasti niin konserttiesiintymiset, showproduktiot unohtamatta mukaansatempaavia tanssilavakeikkoja, joista hän on saanut loistavaa yleisöpalautetta.

Teemu muistetaan myös Tangokuninkaana 2014. Roivaisen ensimmäinen oma sooloalbumi on nimeltään Sydämesi tyhjä huone (2015). Lisäksi Teemu on julkaissut duettoalbumin Tonight yhdessä Saara Aallon kanssa (2015).

• Teemu Roivainen – Vuoksesi sun, CDS
• FITRO1600002 / kesto 3’17 / Julkaisupäivä: 17.6.2016
• Säv. & san. Teemu Roivainen & Lauri Leevi / sov. Riku Kantola /
• Tuottajat: Riku Kantola & Teemu Roivainen & Leevi Lauri / Tuotanto & julkaisu Yume Records
• Jul. Yume Records, jakelu: MagnumLive
• Kappale ladattavissa digitaalisesti: www.magnummusic.fi/press
• teemuroivainen.com / facebook.com/teemuroivainenofficial / yumerecords.com
• Teemun haastattelupyynnöt: liisa.marjomaki@magnumlive.fi, 050 525419